TET-tori

TET-tori on apuna työelämään tutustumispaikan etsimisessä ja esittelyssä. Tori kokoaa yhteen yrityksiä ja työpaikkoja jaoteltuna opintoaloittain. TET-tori tarjoaa yrityksille ja työpaikoille hyvän mahdollisuuden esitellä omaa toimintaa, tuotteita, alan ammatteja ja työmahdollisuuksia peruskoulun 7.–9.-luokkalaisille. Jokaisessa nuoressa voi olla tuleva kesätyöntekijä, työharjoittelija, jopa tuleva työntekijä.

TET-torin yrityssivuilla on perustiedot yrityksen tai työpaikan toiveista TETtiläisten lukumäärän ja TET-ajankohdan suhteen. Yritys voi sivullaan esitellä työtehtäviä, joita mahdollinen TET-oppilas tulee tekemään. Myös toiveita vaatetuksen, käyttäytymisen ja yhteydenoton suhteen voi laittaa sivuille. TET-torin sivuilla on hyödyllistä tietoa TETtiin liittyvistä asioista myös työnantajille.

Raahen seudun tet-tori

TET-torille pääset alla olevasta linkistä. Sieltä löytyy yksityiskohtaiset tiedot TET-torille ilmoittautumisesta. Toivotamme kaikki yritykset ja työpaikat tervetulleeksi mukaan tukemaan ja edistämään nuorten työelämään tutustumisen mahdollisuuksia!